Beer Guide

Welkom

"Craft" Beer Guide is een onafhankelijk website en gemaakt door mij, Maurice. Deze website ging in november 2000 online als de Bierlabel Encyclopedie, maar op een gegeven moment bevatte de website meer dan alleen maar bieretiketten vanwege mijn interesse in bier en hierdoor veranderde de website door de jaren heen met meer bier informatie. Ik ben ook een man die niet alleen graag bieretiketten verzamelden, maar ook graag nieuwe bieren probeert en het leuk vind om mijn ervaringen te delen met andere bierbewuste mensen. Het doel hiervan is om mensen te helpen om uit hun comfortzone te stappen en te leren hoe ze nieuwe bieren kunnen proberen aan de hand van mijn belevingen. Ik zal mijn best doen om ongecompliceerde, eerlijke, eenvoudige (max 3 herkenbare smaak/geur belevingen) te geven ook al beleef ik er meer. Dit is een van de redenen van de naamsverandering van de website in de Beer Guide.


Voor de rest neemt deze website u nog steeds mee op een spannende en informatieve reis door de wereld van het bier en geeft het u een uitstekende indruk over de bieren die er in de gehele wereld zijn of zijn geweest aan de hand van mijn bier belevingen of de verschillende bieretiketten die erop staan. Dit betekent natuurlijk niet dat alle bieren die ooit gemaakt zijn aanwezig zijn op deze website.


Omdat de bierwereld nooit stil staat, zal het aantal bieren en de bijbehorende informatie op deze website blijven groeien. U kunt deze website goed gebruiken als referentie, naslagwerk of als een biergids.
© 2000 - 2024. Alle rechten voorbehouden aan de Beer Guide.